telefon: 00/36/30/535 53 38
e-mail:

Sínrendszer gördíthető állványhozA gördíthető állvány kiváló működésének egyik feltétele a sín. A sínrendszer szakszerű telepítése, szintezése a gördíthető állvány tökéletes működésének záloga. Egy hibásan elnagyolva telepített sínrendszer sok bosszúságot és balesetveszélyt hordoz.

A gördíthető állvány sínjei általában horganyzott, fényes felületűek. A sínek között megkülönböztetünk támasztó és vezető síneket. A vezetősínek speciális kialakításúak és illeszkednek a gördíthető állvány kerekeinek geometriájához. A vezető és támasztó sínek szerkezetén nincs olyan horony, melyek elszennyeződése a könnyű futást akadályozná

A minimális gördülési ellenállásnak köszönhetően a gördíthető állvány mozgatása egyedülállóan könnyű.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

A gördíthető állvány sínrendszerét többféle módon alakíthatjuk ki.

  1. Sínrendszer gördíthető állványhozA már korábban elkészült födémszerelő betonjára telepítjük a méretpontosan beállított gördíthető állvány sínjeit, majd állítócsavarok és finomhézagolók segítségével beszintezzük. Ez után a sínek alatti hézagot zsugorodásmentes habarccsal töltjük ki. A végleges betonnal való feltöltés az építőipari cég által a sínek felső élén történő lehúzással történhet, így biztosítható, hogy a sínek sehol sem emelkednek ki a padozatból..
  2. A sínek a meglévő padozatra is telepíthetők. Ekkor botlásgátló lemezek felszerelését ajánljuk, hogy a baleseteket elkerülésének érdekében. A gördíthető állvány ez által szinte bármilyen környezetben felépíthető. Felmerülő igény esetén, a gördíthető állványrendszert akár áttelepíthetjük por, építési törmelék, vésés és betonozás nélkül.